Menu

Webdesign

Een goed webdesign ziet er niet alleen mooi uit. Een goed User Interfase-design is effectief en stimuleert het gebruik van een website of applicatie.

Webdesign tot op de pixel

Het user experience design waarin we de structuur van de website neerzetten, vormt de basis voor het webdesign (het UI design). We denken na over het complete design: de kleuren van de buttons en links, het webfont, de grootte van de koppen en teksten, de vormtaal en beeldtaal. Uiteraard doen we alles in lijn met jouw huisstijl. En alles met het oog op jouw bezoekers. We zorgen voor een logische doorvertaling.

De designfase

We starten met een homepage en een vervolgpagina. Hiermee zetten we de stijl neer van de website. Daarbij gaat het vooral om de juiste look en feel. Dit presenteren we online, zodat je al direct ziet hoe het design in de browser eruit ziet. Alles ok? Dan gaan we aan de slag met de rest van de wireframes uit het functioneel ontwerp. Alle wireframes werken we uit naar pixelbased schermvoorstellen. En over elke pixel wordt nagedacht.

Verder met UX of webdesign?

We helpen je verder met een uitgebalanceerd webdesign dat aansluit op je huisstijl, publiek en doelstellingen. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer