Menu

UX-design

We zijn sterk in het maken van heldere en toegankelijke websites. We bedenken een structuur die past bij je publiek en aansluit op jouw verwachtingen.

Een duidelijke structuur voor elke doelgroep

Iedereen kan een website maken. Maar een gebruiksvriendelijke website die voor iedere doelgroep duidelijk en toegankelijk is en de ideale customer journey omvat, is toch een ander verhaal. Een nieuwe website of app begint met het bepalen van de structuur. Nadat we jou gesproken hebben, weten wat je eisen en wensen zijn en de ideale klantreis vaststaat, gaan wij aan de slag met het UX-design: de wireframes. We zetten de structuur op, denken na over gerelateerde content en belangrijke call-to-actions. Het UX-design is een belangrijke basis voor het webdesign en de realisatie. Voor iedere pagina met een afwijkende opzet maken we een aparte template. Dit presenteren we in een online demo. Zodat je zelf alvast door alle wireframes heen kunt klikken. Alles ok? Dan gaan we aan de slag met de volgende stap: het UI-design.

Welke structuur past het beste?

We gaan graag met je in gesprek over je wensen, publiek, verwachtingen en doelstellingen. Stuur een mail naar: marcokleinnibbelink@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route