Menu

User experience design

We zijn sterk in het maken van heldere en toegankelijke websites. Tijdens het user experience design bedenken we een structuur die past bij je publiek en aansluit op jouw verwachtingen.

Een user experience design voor elke doelgroep

Iedereen kan een website maken. Maar een gebruiksvriendelijke website die voor iedere doelgroep duidelijk en toegankelijk is en de ideale customer journey omvat, is toch een ander verhaal. Een nieuwe website of app begint met het bepalen van de structuur. Nadat we jou gesproken hebben, weten wat je eisen en wensen zijn en de ideale klantreis vaststaat, gaan wij aan de slag met het user experience design: de wireframes. We zetten de structuur op, denken na over gerelateerde content, functionaliteiten en belangrijke call-to-actions. Het UX-design is een belangrijke basis voor het webdesign en de technische realisatie. Voor iedere pagina met een afwijkende opzet maken we een aparte template. Dit presenteren we in een online demo. Zodat je zelf alvast door alle wireframes heen kunt klikken. Alles ok? Dan gaan we aan de slag met de volgende stap: het webdesign.

Welke structuur past het beste?

We gaan graag met je in gesprek over je wensen, publiek, verwachtingen en doelstellingen. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer