Menu

UI design

Een goed UI design ziet er niet alleen mooi uit. Een goed User Interfase-design is effectief en stimuleert het gebruik van een website of applicatie.

UI design tot op de pixel

Het UX design waarin we de structuur van de website neerzetten, vormt de basis voor het UI design. In de UI designfase richten we ons op het webdesign. We denken na over het complete design: de kleuren van de buttons en links, het webfont, de grootte van de koppen en teksten, de vormtaal en beeldtaal. Uiteraard doen we alles in lijn met jouw huisstijl. En alles met het oog op jouw bezoekers. We zorgen voor een logische doorvertaling. De UI fase starten we met een homepage en een vervolgpagina. Hiermee zetten we de stijl neer van de website. Daarbij gaat het vooral om de juiste look en feel. Dit presenteren we online, zodat je al direct ziet hoe het design in de browser eruit ziet. Alles ok? Dan gaan we aan de slag met de rest van de wireframes uit het functioneel ontwerp. Alle wireframes werken we uit naar pixelbased schermvoorstellen. En over elke pixel wordt nagedacht.

Verder met UX of UI design?

We helpen je verder met een uitgebalanceerd UI design dat aansluit op je huisstijl, publiek en doelstellingen. Stuur een mail naar: marcokleinnibbelink@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route