Menu

Corporate identity

Samen mooie dingen maken, zoals een corporate identity die naadloos aansluit op jouw gewenste uitstraling. Daar zijn we goed in.

Een passende corporate identity

Met een corporate identity laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Dat doe je met alle elementen waaruit een corporate identity is opgebouwd: het logo, de beeld- en vormtaal, een iconenset, het kleurgebruik en alle middelen en uitingen. Een goede identity is uniek, onvervangbaar en maatwerk. En sluit natuurlijk aan op je gewenste uitstraling. Daarom is het van belang om samen eerst de uitgangspunten te bepalen. Zodat je zeker weet dat iedereen zich in de nieuwe huisstijl herkent en de huisstijl met trots zal uitdragen.

Voorbeelden? We hebben recent een nieuwe identity ontwikkeld voor: SSH&, Citadel College, Finalist, Teelen en Hello Housing.

Brand guidelines

In het brand manual verzamelen we alle elementen waaruit de huisstijl is opgebouwd. We geven aan hoe je het logo gebruikt, vermelden de kleurcodes, lichten de vormtaal en beeldtaal toe, omschrijven de tone-of-voice en laten voorbeelden zien van basis huisstijldragers en andere middelen. Zodat iedere vormgever en communicatiemedewerker in je organisatie weet hoe hij of zij de huisstijl op de juiste manier kan toepassen en gebruiken.

Je corporate identity verbeteren?

Samen ontwikkelen we een identity die helemaal bij je past. Mail naar hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer