Menu

Optimalisatie

Het kan altijd nóg beter. Met zoekmachineoptimalisatie maken we je website beter vindbaar. Met conversieoptimalisatie maken we je website effectiever. En met behulp van A/B-testen laten we je online campagne steeds beter converteren.

Optimalisatie vindbaarheid

Het begint met gevonden worden. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als je niet gevonden wordt houdt het snel op. De ontwikkeling van een nieuwe website is vaak een mooie aanleiding om ook naar de vindbaarheid van de website te kijken. Maar natuurlijk ook als er geen nieuwe website komt. Met een SEO Quickscan kijken we hoe het met de vindbaarheid staat. Wat gaat goed en wat zijn belangrijke verbeterpunten. Als alles in kaart is gebracht, bepalen we samen met jou de zoekwoorden. In een zoekwoordenonderzoek kijken we welke woorden relevant zijn en welke zoekwoordcombinaties het beste werken. Vervolgens geven we aan welke extra SEO-landingspagina’s nodig zijn. En hoe we de verdere optimalisatie willen aanpakken en uitvoeren. Dit stopt overigens niet na 3 maanden. Wij adviseren om continue te werken aan de optimalisatie van je website.

Optimalisatie conversies

Alle doelen gesteld, maar komt er niets van terecht? Dan is het tijd voor conversieoptimalisatie. We kijken hierbij niet alleen naar de website, maar naar alle online kanalen. Bijvoorbeeld ook naar de inzet van e-mailmarketing, de follow-up na het invullen van een contactformulier of de bestelling van een artikel in de webshop. Elk onderdeel heeft een belangrijke rol in de totale conversie funnel. Dus optimaliseren maar.

Analyse en optimalisatie campagnes

Online is alles meetbaar. En dat is maar goed ook. Want zo kun je je online campagne direct bijsturen als het nodig is. Met een online dashboard zie je direct hoe je online campagne het doet. Om het maximale uit je online campagne te halen, maken we gebruik van A/B-testen. Per online advertentie maken we verschillende varianten. In het dashboard zien we direct welke variant het best werkt. En dat kunnen we dus direct bijsturen. Op deze manier kunnen we steeds verder sturen op de best converterende advertentie voor het beste resultaat.

Wat wil je optimaliseren?

Heeft je website of online strategie een opfrisbeurt nodig? Of twijfel je of alles goed staat? Stuur een e-mail naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer