Menu

Google Ads

Wil je gericht adverteren en wil je meer relevante traffic naar je website? We helpen je graag verder met een succesvolle Google Ads campagne.

Google Ads campagnes

Wil je meer relevante traffic naar je website? Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met de inzet van Google Ads campagnes. Zowel met Search Ads campagnes als met Display Ads campagnes, zogenaamde retargeting campagnes. We helpen je graag verder met het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek, het maken van een campagneplan en het inrichten en implementeren van de campagnes. Maar ook met het maken en schrijven van de advertenties en een advies op maat over het beste advertentiebudget. Om te zien hoe de campagnes presteren, houden we de campagnes in de gaten en sturen we ze waar nodig bij. Dit doen we door zoekwoorden aan te passen, niet-converterende advertentieteksten uit te sluiten en advertentieteksten te verbeteren.

Zoekwoordenonderzoek

Het opzetten van een goede campagne begint met goed vooronderzoek. Daarom gaan we eerst samen aan de slag met een zoekwoordenonderzoek om te zien welke zoekwoorden we het beste kunnen inzetten voor de campagnes. Op basis daarvan stellen we een campagneplan op met daarin de belangrijkste zoekwoorden. Per cluster zoekwoorden maken we vervolgens een advertentiegroep en schrijven we verschillende tekstadvertenties. Dit om te zien welke tekstadvertentie het beste converteert.

Gericht adverteren met Google Ads?

Wij helpen je graag verder bij het inrichten van de Google Ads campagne, het maken van de advertenties en de monitoring van de campagne. Stuur een email naar: hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer