Menu

Zoekmachineoptimalisatie

Wil je je website beter vindbaar maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) werk je aan een betere positie in de organische zoekresultaten van Google.

Een betere positie met zoekmachineoptimalisatie

Als communicatiebureau hebben we veel ervaring met het beter vindbaar maken van websites. Bij zoekmachineoptimalisatie gaat het om het aanpassen en verbeteren van alle elementen waaruit een website is opgebouwd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paginatitels, koppen en subkoppen, paginaomschrijvingen (META-descriptions) en alternatieve teksten bij afbeeldingen. Door deze en andere elementen te optimaliseren wordt een website beter vindbaar en zal de website een hogere positie krijgen in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Heb je advies nodig of wil je de optimalisatie van je website uitbesteden? Wij helpen je graag verder bij het bepalen van de juiste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties en de optimalisatie van je website.

Van onderzoek naar optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie begint met het maken van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Een zoekwoordenanalyse vormt de basis voor het online succes. Tijdens een zoekwoordenanalyse doen we onderzoek naar de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt. Dit kunnen wellicht andere woorden zijn dan de woorden die je zelf gebruikt. Samen bespreken we vervolgens welke zoekwoorden we gebruiken voor de zoekmachineoptimalisatie van je website.

Word beter vindbaar met zoekmachineoptimalisatie

Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste zoekwoorden en het beter vindbaar maken van je website. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Marco Kleinnibbelink, managing director van Puntkomma, via het algemeen contactformulier of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route