Menu

Google Ads

Wil je zeer gericht adverteren en meer relevante traffic naar je website? Net als zoekmachineoptimalisatie is Google Ads erop gericht om meer relevante bezoekers naar je website te krijgen.

Als creatief bureau hebben we veel ervaring met de inzet van Search Engine Advertising (Google Ads). Van het inrichten van de campagne, het maken en schrijven van de advertenties tot en met het continu monitoren en bijsturen van de campagne en het steeds verder verbeteren van de advertentieteksten. Ook voor advies over het advertentiebudget helpen we je graag verder.

Gericht adverteren met Google Ads?

Wij helpen je graag verder bij het inrichten van de Google Ads campagne, het maken van de advertenties en de monitoring van de campagne. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen door te mailen naar: hallo@puntkomma.nl of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route