Menu

E-mailmarketing

Wil je een e-mailing of e-mailnieuwsbrief versturen? Of wil je beginnen met MailChimp? Met een effectieve e-mailmarketingcampagne kun je je doelgroep informeren, up-to-date houden en meer traffic genereren naar je website.

E-mailmarketing met MailChimp

Een goede campagne is persoonlijk, meetbaar en flexibel. Als bureau hebben we veel ervaring met de inzet van e-mailmarketing. We werken hiervoor met MailChimp, een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor het verzenden van e-mailings en e-mailnieuwsbrieven in HTML. MailChimp is erg geschikt om doelgroepen op een eenvoudige manier up-to-date te houden en meer traffic te genereren naar je website. Met MailChimp is het mogelijk om geheel op maat gemaakt e-mailnieuwsbrieven te versturen. Op deze manier ziet iedere e-mailnieuwsbrief er hetzelfde uit. Een ander groot voordeel van MailChimp is dat je, in tegenstelling tot andere e-mailmarketingsystemen, geen maandelijkse licentiekosten hoeft te betalen.

Aan de slag met MailChimp of e-mailmarketing?

Wij helpen je graag verder. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via: hallo@puntkomma.nl of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route