Menu

Interne communicatie

Een nieuwe koers of visie? Wacht dan niet te lang met het betrekken van je medewerkers. Dit zijn namelijk je meest waardevolle ambassadeurs.

Omarm het samen

Een nieuwe koers, positionering of corporate identity? Leuk! Maar wat vinden je medewerkers er eigenlijk van? Voor het slagen van een herpositionering en het uitdragen van de nieuwe corporate identity is het betrekken van medewerkers van onmisbare waarde. Wij stellen daarom voor om je medewerkers vroegtijdig te betrekken bij je plannen. Zo mogelijk in iedere fase. Van concept tot en met de realisatie. Wij werken hiervoor veel met brainstormsessies. In verschillende sessies nemen we medewerkers mee in het verhaal. We vragen input. We geven ruimte voor feedback. Zodat medewerkers stap voor stap de veranderingen gaan omarmen. Dat vergroot de interne betrokkenheid. Zorgt voor meer draagvlak. En dat zie je direct terug in de organisatie.

Meer intern draagvlak?

Samen ontwikkelen we een plan waarmee we iedere medewerker meekrijgen. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route