Menu

Internal branding

Een nieuwe koers of visie? Wacht niet te lang met de internal branding en het betrekken van je medewerkers. Dit zijn namelijk je meest waardevolle ambassadeurs.

Meer draagvlak met internal branding

Een nieuwe koers, positionering of corporate identity? Leuk! Maar vergeet de internal branding niet. Voor het slagen van een herpositionering en het uitdragen van de nieuwe corporate identity is het betrekken van medewerkers van onmisbare waarde. Wij stellen daarom voor om je medewerkers vroegtijdig te betrekken bij je plannen. Zo mogelijk in iedere fase. Van concept tot en met de realisatie.

Brainstormsessies

Wij werken veel met brainstormsessies. In een of meerdere sessies nemen we medewerkers mee in het verhaal. Bij voorkeur samen met een kernteam dat wordt gevormd door verschillende medewerkers en disciplines. Tijdens zo’n sessie vragen we input. We vragen om inzicht, reacties en argumenten. We brengen de discussie op gang. En geven ruimte voor feedback. Zodat medewerkers stap voor stap de veranderingen gaan omarmen. Door medewerkers in het hele proces te betrekken, vergroot de interne betrokkenheid. Dat zorgt voor meer draagvlak. En dat zie je direct terug in de organisatie.

Wij helpen je met de internal branding

Samen ontwikkelen we een plan waarmee we iedere medewerker meekrijgen. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer