Menu

Arbeidsmarktcommunicatie

Met employer branding bouwen we aan je werkgeversmerk. Met social recruitment vinden we geschikte kandidaten voor je. En met een arbeidsmarktcampagne geven we jouw arbeidsmarktcommunicatie een herkenbaar gezicht.

Waarom arbeidsmarktcommunicatie?

In een krappe arbeidsmarkt zijn er banen en vacatures genoeg. Hoe zorg je er dan voor dat werkzoekenden bij jou uitkomen en solliciteren? Met onze kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en door gebruik te maken van employer branding zorgen we dat werkzoekenden je beter leren kennen. We laten zien wie je bent en wat je anders maakt. We zorgen dat je meer en beter zichtbaar bent. En dat sollicitanten van je gaan houden.

Social recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

Vacatures genoeg. Maar waar blijven die sollicitaties? Met social recruitment kunnen we heel gericht targeten. Hiervoor brengen we eerst de doelgroep in kaart. Dit doen we aan de hand van verschillende factoren (interesses, regio, leeftijd, opleiding, etc.). Wanneer duidelijk is hoe die groep eruit ziet, selecteren we de social kanalen. We bepalen de strategie. En in drie fases introduceren we de organisatie, vertellen we meer over de cultuur, sfeer en arbeidsvoorwaarden en tonen we de beschikbare vacatures.

Werkenbij-websites

Met een arbeidsmarktcampagne breng je jezelf onder de aandacht en wek je de interesse. Maar hoe overtuig én bereik je werkzoekenden om ook daadwerkelijk te solliciteren? Met een goed ingerichte werkenbij-website, die in lijn ligt met je employer branding en arbeidsmarktcampagne, kun je potentiële sollicitanten gericht van informatie voorzien.

Effectiever werven?

Samen zetten we een wervingsplan neer waar je niet omheen kunt. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer