Menu

Websites

Multifunctionele websites, meertalige websites, landingspagina’s, werkenbij-websites, webshops en campagnewebsites. We bouwen websites in alle soorten en maten.

Gefaseerde aanpak websites

Websites maken we in verschillende stappen. We beginnen met het programma van eisen en wensen: de doelen, doelgroepen, gewenste API-koppelingen en functionaliteiten. Vanuit hier gaan we aan de slag met het user experience design: het functioneel ontwerp. In deze fase zetten we de structuur op. Dat doen we voor de hele website. Voor iedere pagina met afwijkende content maken we een aparte wireframe. Alles ok? Dan gaan we aan de slag met het webdesign: het design van de website. Ook hier alles goed? Dan gaan we aan de slag met de schermvoorstellen. Over iedere pixel wordt nagedacht. Pas daarna gaan we verder met de volgende stap: de technische realisatie. Gebruiksvriendelijk staat voorop. Daarom bouwen we websites in WordPress. Of in een ander cms als je dat liever wilt. We bouwen iedere website helemaal op maat. Zo houden we ook de ‘achterkant’ van de site gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Want dat maakt ook het vullen een stuk leuker en makkelijker.

Vindbaar maken

Een nieuwe website is vaak een ideaal moment om ook naar de vindbaarheid te kijken. Dat doen we met behulp van zoekmachineoptimalisatie. Met een SEO Quickscan kijken we hoe het staat met de vindbaarheid. Wat gaat goed en wat zijn de verbeterpunten. Als alles in kaart is gebracht, bepalen we samen met jou de woorden waarop je gevonden wilt worden. Vervolgens geven we aan welke extra SEO-landingspagina’s nodig zijn. En hoe we de verdere optimalisatie willen aanpakken en uitvoeren. Dit stopt overigens niet na 3 maanden. Wij adviseren om continue te werken aan de optimalisatie van je website.

Tijd voor een nieuwe website?

We bouwen websites helemaal op maat. Met alles erop en eraan om jouw doelgroep op de beste manier te bereiken. Je kunt mailen naar: hallo@puntkomma.nl, bel: 024 – 323 93 17 of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer