Menu

Marketingautomatisering

Marketingautomatisering maakt het leven een stuk leuker en makkelijker. Door je activiteiten te automatiseren, houd je meer tijd over voor andere dingen.

Marketingactiviteiten automatiseren

Er zijn steeds meer platforms en tools beschikbaar die je helpen bij het automatiseren van je marketingactiviteiten. We kijken graag mee welke oplossing voor jou het meest geschikt is. Dat begint allereerst met een goed gesprek. Samen maken we een goede inventarisatie van je wensen en eisen. Marketingautomatisering kan op verschillende manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld bij het genereren van meer leads door gebruik te maken van slimme online salestools. Maar ook bij het creëren van content, het maken van uitingen en het inplannen, beheren en inrichten van je social mediacampagne. Ook zijn er tools beschikbaar voor het automatisch verzenden van e-mails, zoals de e-mailmarketingsoftware van MailChimp.

Alles automatisch geregeld?

Met marketingautomatisering maken we het leven van marketing- en communicatiemedewerkers een stuk makkelijker. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer