Menu

Internet of Things

Door gebruik te maken van slimme oplossingen verbinden we met het Internet of Things alles en iedereen met elkaar.

Alles met elkaar verbonden

Via 4G en WIFI kunnen we alles aan elkaar verbinden. We regelen de temperatuur in huis via een app. Zien via onze smartphone of de wasmachine al klaar is. En we zetten de lampen aan en uit via de tablet. Maar ook in B2B zien we steeds meer mogelijkheden. Patiënten die thuis zien of er wachttijden zijn in het ziekenhuis. Medewerkers die via de cloud werken. Bestanden die vanuit één plek toegankelijk zijn. En analytische tools die realtime gebruikersdata verzamelen. Met het Internet of Things kijken we niet alleen naar de mogelijkheden van het internet, maar juist naar de meerwaarde voor jou en je publiek.

Apparaten met elkaar verbinden?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het Internet of Things voor jouw organisatie? Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer