Menu

E-commerce

Met behulp van e-commercetoepassingen maken we van je website of app een online verkoopkanaal. Van een webshop voor je boeken tot een betaalde cursus op je website.

Online betalingen

Met e-commerce maken we online betalingen mogelijk. De bekendste vorm van e-commerce is een webshop. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om betaalde cursussen en workshops aan te bieden op een website, waarbij een bezoeker na aanmelding terechtkomt in een betaalomgeving. We kunnen de hele workflow voor de online betaling voor je inrichten en we maken het UI-design, bouwen de webshop of e-commercetoepassing, selecteren de betaalprovider en we versturen de online facturen en bevestigingsmails. We gaan graag het gesprek aan om te zien op welke manier we je kunnen helpen.

Webshop nodig?

Wil je producten verkopen via je website of een e-commercetoepassing toevoegen aan je website? Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer