Menu

Apps

Stiekem gebruiken we meer apps dan we denken. We maken geld over via een app. We Instagrammen via een app. We volgen het nieuws via een app. En we kijken wat het weer wordt via een app.

Apps ontwikkelen

Een app: klein in formaat, maar groots in mogelijkheden. Met een app haal je meer uit de bestaande functies van je mobile device. En dat gaat verder dan een responsive website. Een app is een ideaal middel om je dienstenpakket verder uit te breiden, als onderdeel van de digitale transformatie. Je installeert een app makkelijk en snel op je telefoon of tablet. Zo zit je dus ineens wel heel dicht bij je publiek. Apps zijn er in alle soorten en maken. We kunnen apps ontwikkelen in native talen (Android, iOS en Windows), maar ook hybride apps, zodat de app op alle platforms werkt en de app maar één keer geschreven hoeft te worden. Maar het ligt er uiteraard maar net aan wat je nodig hebt. Daarom gaan we graag eerst met elkaar in gesprek om samen de doelen, doelgroepen en wensen en eisen te bespreken.

Wat dacht je van een app?

Heb je een goed idee? We denken graag met je mee om te zien hoe een app je dienstverlening kan verbreden. Stuur een mail naar: hallo@puntkomma.nl of bel: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer