Menu

Inspiratie op de vrijdagmiddag

Hoe kan communicatie leiden tot gedragsverandering? De dames van SHIFT hebben onze kennis op het gebied van gedragswetenschap tijdens een leerzame vrijdagmiddaginspiratie aanzienlijk verrijkt.

Tijdens de vrijdagmiddaginspiratie leerden we nieuwe methoden, zoals omdenken of nudging, waardoor het mogelijk is om de houding en motivatie van mensen te veranderen. De sociale psychologie leert ons hoe mensen in elkaar steken en wat hen drijft. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden en boeiende video’s is het ons duidelijk geworden hoe je in kunt spelen op automatisch en onbewust gedrag en hoe je mensen (vaak met minimale middelen) al een duwtje in de goede richting kunt geven en een groot verschil kunt maken!

vrijdagmiddaginspiratie - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer