Menu

Samen met Talis aan de slag met volkshuisvesting

In Nijmegen realiseert Talis het herstructureringsproject ‘Kolpingbuurt weer als nieuw’. In de Kolpingbuurt worden 127 woningen gerenoveerd, 115 woningen gesloopt en 99 woningen teruggebouwd. Tegelijkertijd wordt ook de openbare ruimte aangepakt voor meer groen, ruimte en pleintjes. Dit alles gebeurt met behoud van de eigen uitstraling van de buurt.

De herstructurering van de Kolpingbuurt is een uniek project waar sloop, renovatie en nieuwbouw op een natuurlijke manier samenkomen. Uniek is ook dat alles met én voor bewoners gebeurt. En dat allemaal met behoud van het eigen karakter van de buurt. Dus als het gaat om volkshuisvesting dan is dit een heel goed voorbeeld. Bovendien is “de Kolping” de plek waar het voor Talis allemaal ooit begon. Vandaar dat Talis de herstructurering van de Kolpingbuurt niet zomaar voorbij wil laten gaan.

Met de Kolpingbuurt als vertrekpunt gaan we samen met Talis op zoek naar een manier om het verhaal van volkshuisvesting duidelijk te maken. Welke partijen zijn erbij betrokken? Wat komt er allemaal bij kijken? Wie vertellen we het verhaal en hoe doen we dat? De eerste gesprekken en brainstormsessies zijn inmiddels geweest. Ook hebben we een rondleiding gehad in de Kolpingbuurt en hebben we onze eerste denkrichtingen gepresenteerd. Benieuwd wat het project nog meer gaat brengen? Houd dan regelmatig onze website in de gaten.

Benieuwd wat we nog meer doen?
Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer