Menu

Trash’ure Taarten voor een betere wereld

Voedselverspilling tegengaan en tegelijkertijd werkgelegenheid creeëren voor vluchtelingen. Hoe? Met taart!

Bij Puntkomma werken we graag samen met organisaties die ons een goed gevoel geven. Om een steentje bij te dragen hielpen wij Trash’ure Taarten met hun communicatie.

Duurzame, eerlijke én gezonde taarten van Trash’ure worden gemaakt van producten die door agrariërs en supermarkten in regio Nijmegen worden weggegooid, maar nog aan alle wettelijk vastgestelde normen voldoen. Hierdoor is er bij de productie van de taarten geen sprake van negatieve effecten van voedselproductie, zoals voedsel- en waterverspilling.

In Nijmegen heerst er een hogere werkeloosheid onder immigranten dan gemiddeld in Nederland. De taarten van Trash’ure worden daarom gebakken door mensen met een migratieachtergrond die moeite hebben met het vinden van een baan in Nederland. Hierdoor krijgen zij de kans waardevol werk te verrichten.

Door bewust voor gezondere varianten van producten te kiezen dragen de taarten tot slot ook nog bij aan een gezondere levensstijl!

Wil je ook met een goed gevoel zo’n lekkere taart proberen? Kijk dan op www.trashuretaarten.nl .

Heb je een vraag over Trash’ure of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer