Menu

Tafelvoetbaltoernooi 2017

Het was alweer een tijdje geleden, maar op 6 oktober 2017 werd de traditie hooggehouden en barstte bij Puntkomma de strijd los voor de felbegeerde wisselbeker van hét tafelvoetbaltoernooi voor communicatiebureaus in de regio Nijmegen!

Het laatste tafelvoetbaltoernooi vond plaats in 2009. En de laatste overwinning lag bij David-Raakt, maar er waren 16 strijdlustige teams van collega-bureaus die klaar stonden om te vechten voor deze titel. Aan de hand van een professioneel wedstrijdschema met bijbehorend spelregelement werden er verschillende bekers uitgereikt voor de Jupiler League, Eredivisie, Euroleague en Champions League. In de finaleronde zijn Geert & Pascal van Puntkomma er met de overwinning vandoor gegaan en is de SuperCup eindelijk weer terug op het thuishonk!

Wij zijn uiteraard ongelofelijk trots op deze overwinning, maar er is niets wat deze middag beter maakte dan de ongekende, gezellige, strijdlustige maar sportieve collegialiteit van alle deelnemers. Wat geweldig dat we dit met elkaar kunnen doen!

Zijn jullie klaar voor een revanche?

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer