Menu

Social recruitmentcampagne in aanbouw

Schrijvers Technische Installaties is een fullservice installatiebedrijf, hoofdzakelijk werkzaam in Noord Brabant. De organisatie kenmerkt zich door haar Brabantse karakter waarbij de focus sterk ligt op persoonlijke ontwikkeling. Schrijvers is innovatief en heeft de ambitie om in 2022 het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland te worden. Zo maken ze gebruik van Virtual Reality toepassingen en maken ze actief gebruik van de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van BIM, LEAN en ICT.

Schrijvers telt ongeveer 80 medewerkers. Door de sterke groei is de organisatie op zoek naar minimaal 20 ervaren elektromonteurs, managers en ontwerpers met 10-15 jaar ervaring.

De uitdaging ligt voor Schrijvers bij het benaderen van de doelgroep in een krappe arbeidsmarkt. Door de groei in de bouwsector zijn installatiebedrijven in de regio namelijk ook op zoek naar werknemers uit dezelfde doelgroep. Aan Puntkomma de taak om een creatief en verrassend concept voor de employer branding en wervingscampagne te ontwikkelen, waarmee Schrijvers zichzelf als organisatie onderscheidend en opvallend in de markt kan zetten.

Momenteel zijn we bezig met het uitwerken van diverse middelen voor de wervingscampagne, zoals fotografie, online advertising, headers voor de werkenbij-website, bouwborden en bedrijfswagens. Een belangrijk onderdeel van de campagne vormt de inzet van social recruitment. We hebben nagedacht over een strakke social recruitmentstrategie waarbij we gebruikmaken van geavanceerde targeting tools om de doelgroep te vinden en te raken.

Houd onze website in de gaten, want er zit weer veel moois in de pijplijn!

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer