Reclamebureau

Aan de slag met online marketing of het imago van je organisatie versterken? Wij zijn een creatief en strategisch reclamebureau met verfrissende ideeën over de aanpak van effectieve communicatie.

Als reclamebureau hebben we veel ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van online en offline reclamecampagnes. We zijn met name sterk in het oplossen van vraagstukken op het gebied van corporate communicatie, (online) marketing, marketingcommunicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Maar ook voor andere communicatievragen helpen we je graag verder.

Reclamebureau voor effectieve communicatie

Vanuit onze passie voor effectieve reclame willen we doelgroepen raken en in beweging brengen. Dit doen we met opvallende en onderscheidende reclamecampagnes, resultaatgerichte communicatie en aansprekende eigentijdse vormgeving. Als reclamebureau werken we graag voor adviesbureaus, zorginstellingen en agrarische bedrijven, maar ook voor het onderwijs, de advocatuur, de brandweer en de ITC. Wat we zoal doen? We ontwerpen en ontwikkelen websites en single page landingspagina’s. We ontwikkelen en restylen huisstijlen en visuele identiteiten. En we bedenken en ontwikkelen concepten en crossmediale campagnes.

Op zoek naar een reclamebureau dat raakt?

Voor vragen of meer informatie over ons bureau kun je contact opnemen met Marco Kleinnibbelink, managing director van Puntkomma, via het algemeen contactformulier of door te bellen naar: 024 – 323 93 17.

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route