Menu

Young Talent Academy

De Young Talent Academy biedt talentvolle, jonge topsporters de mogelijkheid om succesvol hun studie met sport te combineren.

Naamgeving

en corporate identity

Young Talent Academy

Young Talent Academy is de nieuwe naam van het vroegere Johan Cruyff College Nijmegen. In een brainstormsessie met een aantal medewerkers van het Johan Cruyff College Nijmegen en ROC Nijmegen hebben we de basis gelegd voor de nieuwe naam.

Hiervoor hebben we een nieuw logo/merkbeeld, de pay-off ‘we are sport’ en een nieuwe corporate identity ontwikkeld. De corporate identity is fris en dynamisch en daarmee willen we zoveel mogelijk aansluiten op de belevingswereld van topsporters. De corporate identity hebben we vervolgens uitgewerkt naar diverse basis huisstijldragers (zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen), een flyer, roll-up banner en een presentatie.

Heb je een vraag over Young Talent Academy of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer