Yara

Yara biedt oplossingen (meststoffen en gewas-voedingsprogramma’s) voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu.

Advertentiecampagne Yara

De advertentiecampagne voor Yara is gebaseerd op het internationale communicatieconcept en de bestaande huisstijlrichtlijnen.

Op basis van de richtlijnen uit het huisstijlhandboek werken we voor YARA diverse advertenties en online banners uit voor diverse producten en diensten van YARA, zoals meststoffen, apps en meetapparatuur. Daarnaast ontwikkelen we ook leaflets, brochures, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen.

Referentie

Een betrouwbare
communicatiepartner

Winfried Raijmakers

Commercieel Technisch Manager Yara Benelux

Yara werkt al vele jaren nauw samen met Puntkomma. Puntkomma verzorgde allerlei marketingcampagnes gericht op diverse agrarische doelgroepen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop flexibel en kritisch met mij wordt meegedacht, zowel bij de creatieve conceptontwikkeling, de productie van online en offline communicatiemateriaal en de totale mediaplanning en –inkoop. Kortom: Puntkomma is een zeer betrouwbare en prettige communicatiepartner!

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route