Menu

Yara

Yara biedt oplossingen (meststoffen en gewas-voedingsprogramma’s) voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu.

Marketingcampagnes

Yara

Voor Yara Benelux ontwikkelen we diverse marketingcampagnes voor de akkerbouw en melkveehouderij. De campagnes sluiten aan op het internationale communicatieconcept (gericht op duurzame landbouw en precisiebemesting met minder gevolgen voor het milieu) en de bestaande huisstijlrichtlijnen. Op basis van de richtlijnen uit het huisstijlhandboek ontwikkelen we uiteenlopende advertenties, online banners (display advertising). Dit doen we voor diverse producten en diensten, zoals meststoffen, apps en meetapparatuur. Aanvullend verzorgen we ook de mediaplaatsingen, media-inkoop en mediaplanning van de advertenties en online banners. Daarnaast ontwikkelen we ook diverse andere communicatiemiddelen, zoals leaflets, kennisartikelen, roll-up banners, beursstands, brochures en nieuwsbrieven.

Heb je een vraag over Yara of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Een betrouwbare

communicatiepartner

Winfried Raijmakers

Commercieel Technisch Manager Yara Benelux

Yara werkt al vele jaren nauw samen met Puntkomma. Puntkomma verzorgde allerlei marketingcampagnes gericht op diverse agrarische doelgroepen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop flexibel en kritisch met mij wordt meegedacht, zowel bij de creatieve conceptontwikkeling, de productie van online en offline communicatiemateriaal en de totale mediaplanning en -inkoop. Kortom: Puntkomma is een zeer betrouwbare en prettige communicatiepartner!

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer