Menu

Welzijn Rivierstroom

Welzijn Rivierstroom zet zich samen met de inwoners in de gemeenten Buren, Rhenen en Neder-Betuwe in voor een leefbare samenleving.

Corporate identity

Welzijn Rivierstroom

Voor Welzijn Rivierstroom hebben we een frisse nieuwe huisstijl met een nieuw logo/merkbeeld ontwikkeld. De visuele identiteit is gebaseerd op de vorm en de kleuren van de Nederrijn, de rivier die de drie gemeenten (gemeente Buren, gemeente Rhenen en gemeente Neder-Betuwe) met elkaar verbindt. Deze nieuwe corporate identity hebben we uitgewerkt in een aantal basis huisstijldragers (visitekaartjes, briefpapier en enveloppen), posters, roll-up banners, flyers, digitale nieuwsbrieven (MailChimp) en de nieuwe website www.welzijnrivierstroom.nl.

Heb je een vraag over Welzijn Rivierstroom of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer