Menu

Teelen

Door leren en toetsen te combineren en gebruik te maken van doordachte totaaloplossingen maakt Teelen professionals steeds wijzer.

Corporate identity

Teelen

Voor Teelen hebben we een nieuwe frisse en eigentijdse corporate identity en communicatieconcept ontwikkeld. Uitgangspunt was de uil uit het oude logo. De uil wordt gebruikt als metafoor voor leren, kennis en wijzer worden. De oude uil hebben we een restyling gegeven en komt terug in het nieuwe logo, maar ook in de gehele vormtaal en verschillende communicatiemiddelen, zoals de digitale nieuwsbrief (MailChimp) en de nieuwe website. Naast de uil komen ook andere dieren terug in het communicatieconcept.

Heb je een vraag over Teelen of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer