Menu

Talis (Kolping)

Woningcorporatie Talis is samen met gemeente Nijmegen en Hendriks Bouw en Ontwikkeling gestart met de renovatie, sloop en nieuwbouw van de Kolpingbuurt, een uniek project in Nijmegen.

Communicatie Kolpingbuurt

Talis

Er is in 1,5 jaar in de Nijmeegse Kolpingbuurt veel veranderd. Via verschillende middelen werden de bewoners, omwonenden en andere betrokkenen op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen in de Kolping. Hiervoor maakten we in opdracht van Talis iedere 6-8 weken een Kolpingkrant. Dit is een infokrant waarin verschillende mensen aan het woord komen en hun persoonlijk verhaal vertellen. Ieder vanuit zijn of haar eigen situatie. Zoals bewoners die hun oude woning verlaten, de architect die vertelt over het bouwkundig ontwerp, maar ook de wethouder die vertelt over de veranderingen in de openbare ruimte. Omdat dit prachtige taferelen opleverde is er op de NPO ook een documentaire verschenen die eind 2019 te zien was op televisie genaamd ‘De Kolping: een volkswijk in renovatie’. We hebben naast de Kolpingkrant ook een website ontwikkeld voor meer achtergrondinformatie over de werkzaamheden in de Kolpingbuurt met nieuws, foto’s en video’s.

Heb je een vraag over Talis of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer