Menu

Talis

Woningcorporatie Talis is samen met gemeente Nijmegen en Hendriks Bouw en Ontwikkeling gestart met de renovatie, sloop en nieuwbouw van de Kolpingbuurt, een uniek project in Nijmegen.

Communicatie Kolpingbuurt

Talis

In 1,5 jaar tijd gaat er in de Nijmeegse Kolpingbuurt veel veranderen. Via verschillende middelen worden de bewoners, omwonenden en andere betrokkenen op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen in de Kolping. Hiervoor maken we in opdracht van Talis iedere 6-8 weken een Kolpingkrant. Dit is een infokrant waarin verschillende mensen aan het woord komen en hun persoonlijk verhaal vertellen. Ieder vanuit zijn of haar eigen situatie. Zoals bewoners die hun oude woning verlaten, de architect die vertelt over het bouwkundig ontwerp, maar ook de wethouder die vertelt over de veranderingen in de openbare ruimte. We hebben naast de Kolpingkrant ook een website ontwikkeld voor meer achtergrondinformatie over de werkzaamheden in de Kolpingbuurt met nieuws, foto’s en video’s.

Heb je een vraag over Talis of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route