Menu

Sustainable Palm Oil Choice

Om het doel van 100% duurzame palmolie in Europa in 2020 te halen heeft EPOA een nieuw initiatief gestart: The Sustainable Palm Oil Choice.

Website en middelen

Sustainable Palm Oil Choice

Op 14 juni 2019 is the Sustainable Palm Oil Choice gelanceerd tijdens het Sustainable Palm Oil Dialogue-event in de Jaarbeurs Utrecht. Ter voorbereiding op de lancering hebben we in korte tijd veel verschillende middelen ontwikkeld. Zoals de website www.sustainablepalmoilchoice.eu, een animatie (inclusief script en voice-over) om het verhaal achter het initiatief te vertellen, een online toolbox met diverse social media posts, maar ook verschillende andere middelen voor tijdens het event, zoals roll-up banners, een presentatie en C-Booqi’s. Met in elk middel de oproep aan andere organisaties om ook mee te doen.

Heb je een vraag over Sustainable Palm Oil Choice of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer