Menu

SSH&

Met 6.500 kamers en woningen beschikt SSH& over het grootste aanbod voor studenten in Nijmegen & Arnhem.

Branding en

communicatie

SSH&

Voor de rebranding van studentenhuisvester SSH& hebben we een frisse corporate identity ontwikkeld, waarin de kleur oranje en het oranje logo/merkbeeld centraal staat.

De rebranding, inclusief een nieuw logo/merkbeeld en de nieuwe pay-off ‘hier wonen studenten’, hebben we onder andere uitgewerkt in een introductievideo, ondernemingsplan, jaarverslag, belettering complexen en stadspanden, plattegronden, advertenties, abri-campagnes, een Facebook- en Instagramcampagne en de aankleding van het nieuwe Helix-complex in Arnhem.

Heb je een vraag over SSH& of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Ze komen met frisse ideeën

Vincent Buitenhuis

Manager strategie en wonen

SSH& werkt sinds begin 2016 samen met Puntkomma. We zochten een vormgever voor ons nieuwe Ondernemingsplan. Later kwam daar een hele nieuwe huisstijl bij. Een grote klus die professioneel is opgepakt. We ervaren de samenwerking met Puntkomma als inspirerend. Ze komen met frisse ideeën en aansprekende ontwerpen. De complimenten die we krijgen voor onze nieuwe naam en nieuwe huisstijl zijn talrijk. Samenwerken met Puntkomma is ook echt samen werken, zodat we in coproductie tot het beste resultaat komen.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer