Menu

Sixty Fruits

Stichting Sixty Fruits restaureert vintage design meubels en geeft hiermee jongeren een nieuwe kans op de arbeidsmarkt.

Corporate identity

Sixty Fruits

Voor Sixty Fruits, restaurateur van vintage design meubels, hebben we een nieuw logo/merkbeeld ontwikkeld. Om direct aan te geven dat het om het restaureren van vintage design meubels gaat, hebben we het nieuwe logo gebaseerd op het bekende vintage dressoir meubel. Vanuit het nieuwe logo hebben we een moderne corporate identity ontwikkeld die goed aansluit bij de vintage uitstraling van de meubels. De corporate identity is uitgewerkt in een logo/merkbeeld, huisstijl en een responsive website.

Heb je een vraag over Sixty Fruits of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer