Menu

Schrijvers Technische Installaties

Schrijvers Technische Installaties is een fullservice installatiebedrijf en heeft de ambitie om in 2022 het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland te worden.

Social recruitmentcampagne

 

Voor de werving van nieuwe werknemers voor Schrijvers hebben we een creatief en verrassend concept voor de employer branding en wervingscampagne ontwikkeld, waarmee zij zichzelf als organisatie onderscheidend en opvallend in de markt kan zetten.

We hebben diverse middelen uitgewerkt voor de wervingscampagne, zoals fotografie, online advertising, headers voor de werkenbij-website, bouwborden en bedrijfswagens. Een belangrijk onderdeel van de campagne vormt de inzet van social recruitment. We hebben nagedacht over een social recruitmentstrategie waarbij we gebruik hebben gemaakt van geavanceerde targeting tools om de doelgroep te vinden en te raken.
Bekijk voor meer informatie het nieuwsartikel Social recruitmentcampagne in aanbouw.

Heb je een vraag over Schrijvers Technische Installaties of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer