Menu

ROC Nijmegen 2019-2020

ROC Nijmegen is een mbo-onderwijsinstelling met meer dan 150 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer.

Wervingscampagne

2019-2020

Ook dit jaar hebben we weer een opvallende campagne ontwikkeld voor de werving van studenten voor het komende schooljaar. De focus in de copy en het beeld ligt op wat belangrijk is voor de motivatie van een nieuwe student; goede sfeer, betrokken docenten en baankansen.

De wervingscampagne hebben we uitgewerkt in verschillende middelen: posters, een opleidingskrant, een beurswand en online banners. De verdere uitwerking vindt plaats door de Grafische Werkplaats van ROC Nijmegen. Om hen daarbij te helpen, hebben we tevens een toolkit/handleiding opgesteld, zodat de Grafische Werkplaats alle informatie heeft om de doorvertaling te maken.

Heb je een vraag over ROC Nijmegen of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer