Menu

Radboudumc

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum in Nijmegen en biedt haar patiënten topklinische en topreferente zorg.

Communicatie

voor het Radboudumc

Voor het Radboudumc ontwikkelen we diverse communicatie-uitingen en middelen, voor diverse afdelingen binnen de organisatie. Een paar voorbeelden van communicatiemiddelen die we zoal ontwikkelen voor het Radboudumc zijn: jaarverslag, tussentijdse berichten, advertenties, flyers, posters, banners, de griepcampagne en landingspages, zoals de website voor het ijzercentrum en de website voor de zorgacademie.

Heb je een vraag over Radboudumc of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer