Menu

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

Restyling

corporate identity

ParkinsonNet

Het gerestylede logo van ParkinsonNet vormt de basis voor alle communicatie-uitingen. De kleuren rood, grijs en wit brengen eenheid in de totale uitstraling. Vanuit het gerestylede logo/merkbeeld hebben we ook de corporate identity een restyling gegeven. De corporate identity is uitgewerkt in diverse huisstijldragers, folders en het PN magazine.

Heb je een vraag over ParkinsonNet of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Het bureau waar we altijd op terug kunnen vallen

Sanne Bouwman

Marketing en communicatie

Puntkomma is voor ons het bureau waar we altijd op terug kunnen vallen. De lijntjes zijn kort, ze denken goed mee, zijn altijd bereikbaar en schakelen waar nodig snel. Dat maakt de jarenlange samenwerking prettig en vertrouwd.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer