Menu

Pantein

Met een ziekenhuis, zorgcentra en thuiszorg in één biedt Pantein een brede dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, gezondheid en zorg.

Employer branding

Pantein

Wat is een succesvolle employer branding zonder een sterke employer story? Het aanscherpen van het verhaal van de organisatie stond in dit project centraal. We zijn het traject begonnen met een brainstormsessie met de organisatie. Met deze input zijn we gekomen tot het concept ‘Niet zomaar collega’s’ en de nieuwe pay-off ‘samen één Pantein’. Om te toetsen of dit daadwerkelijk de juiste richting is, hebben we het concept eerst getoetst bij de medewerkers, HAN-studenten én studenten van ROC Nijmegen. Vervolgens hebben we het concept verder uitgewerkt naar diverse middelen, zoals fotografie, video’s, online advertenties, Google Search Ads, roll-up banners, headers en een aparte landingspagina voor de wervingscampagne. Bekijk het resultaat op www.nietzomaarcollegas.nl.

Heb je een vraag over het Pantein of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer