Menu

Ommeren Metaaltechniek

Ommeren Metaaltechniek (OMT) is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van lastechnisch samengestelde producten.

Website Ommeren Metaaltechniek

De nieuwe website laat zien wat OMT voor opdrachtgevers kan betekenen op het gebied van procesindustrie en serieproductie. Bij het openen van de website kan de bezoeker kiezen om naar het procesindustrie-gedeelte te gaan of het serieproductie-gedeelte van de website te openen. We hebben nagedacht over het functioneel ontwerp (de structuur), het webdesign gemaakt en de technische realisatie uitgevoerd in WordPress. Met als resultaat een meertalige doelgroepgerichte website met een moderne en frisse uitstraling. Bekijk de nieuwe website op www.omt.eu.

Heb je een vraag over Ommeren Metaaltechniek of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer