Menu

MEE Gelderse Poort

MEE Gelderse Poort is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. Alle kennis en ervaring is gebundeld in het Expertisecentrum.

Corporate website

MEE Gelderse Poort

Voor MEE Gelderse Poort hebben we de nieuwe website ontwikkeld. In de website www.meegeldersepoort.nl staan het Expertisecentrum en de ingangen voor de verschillende doelgroepen: gemeenten, partners, professionals, cliënten en opdrachtgevers centraal.

Heb je een vraag over MEE Gelderse Poort of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Een site om trots op te zijn

Manon Jacobs

Adviseur Communicatie en Marketing

Wij hebben onlangs samengewerkt met Puntkomma voor onze nieuwe website, die naar tevredenheid opgeleverd is binnen hele korte tijd. Een site om trots op te zijn! Het was binnen het proces steeds fijn dat er een vast contactpersoon was voor alle vragen en die kritisch met ons meedacht.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer