Menu

Maaswaal College

Op het Maaswaal College werken ze vanaf schooljaar 2020-2021 met Maaswaal Flex: een rooster waarin leerlingen flexibel kiezen.

Video-animatie
Maaswaal Flex

Het Maaswaal College heeft ons gevraagd om een video-animatie te maken om het flexrooster op een informatieve manier uit te leggen. Hiervoor hebben we allereerst een storyboard gemaakt met illustraties gebaseerd op de huisstijl van het Maaswaal College. Daarna zijn we gaan animeren, waarbij de bewegende beelden een vrolijk samenspel zijn geworden met de voice-over en de muziek. De video/animatie kan gebruikt worden op de website van het Maaswaal College, op social media en tijdens presentaties op voorlichtingsavonden.

Heb je een vraag over het Maaswaal College of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer