Menu

LRCB

LRCB is het landelijk expertisecentrum voor bevolkingsonderzoek. De experts leiden deskundigen op, ontwikkelen kwaliteitssystemen en houden toezicht op de kwaliteit van screening.

Nieuwe website en

corporate identity

Voor LRCB, het landelijk expertisecentrum voor bevolkingsonderzoek, hebben we een nieuwe corporate identity ontwikkeld die beter past bij de positionering als expertisecentrum.

Voor de nieuwe corporate identity maken we gebruik van het bestaande logo/merkbeeld. We hebben een nieuwe vormtaal, kleurenpalet en beeldtaal ontwikkeld, inclusief nieuwe fotografie van mensen, apparatuur en de medewerkers. Ook hebben de nieuwe pay-off ‘oog voor verbetering’ bedacht en de nieuwe corporate identity uitgewerkt in verschillende basis huisstijldragers (o.a. briefpapier, visitekaartjes, enveloppen), advertenties, roll-up banners, posters, leaflets en de nieuwe website www.lrcb.nl, inclusief single pages voor diverse symposia, een webshop en taalwissel. Bekijk hier de nieuwe website

Heb je een vraag over LRCB of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer