Menu

Idealis

Idealis is een woningbouwcorporatie die zich richt op de studentenhuisvesting in de regio Ede en Wageningen.

Restyling

corporate identity

Idealis

In de nieuwe corporate identity van studentenhuisvester idealis staat de wereld van de student centraal. We ‘volgen’ studenten in de wooncomplexen van Idealis. Hoe ze wonen, hoe ze leven en hoe ze studeren. De restyling hebben we uitgewerkt in een nieuwe corporate identity, waarin nog steeds de verschillende frisse kleuren een belangrijke rol spelen. Enkele voorbeelden van communicatiemiddelen en uitingen die we zoal ontwikkelen, zijn: brochures, advertenties, folders, bebording, een online jaarverslag, het webdesign van de nieuwe website en diverse huisstijldragers.

Heb je een vraag over Idealis of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

De lijnen zijn kort

en er wordt goed meegedacht

Hellen Albers

Marketing en communicatie

Wij werken al vanaf 2006 met Puntkomma. Het traject begon met een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en de totale implementatie hiervan. Nu zijn we nog steeds blij met de keuzes die we destijds samen hebben gemaakt. De samenwerking met Puntkomma is prettig, de lijnen zijn kort, er wordt snel geschakeld en goed meegedacht. Onlangs is er nog een ontwerp voor onze nieuwe website gemaakt, die gezorgd heeft voor een frisse en hedendaagse uitstraling.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer