Menu

Humanex

Humanex helpt bedrijven met het omzetten van ideeën voor groei en innovatie in tastbare resultaten.

Corporate identity Humanex

 

Humanex is een jong bedrijf met veel ervaring. Met hun eigen methodiek fuseren ze inzicht, klantbeleving en (commercieel) ontwerp tot nieuwe producten, diensten, processen en proposities. Ze helpen organisaties met het bieden van de beste experience aan klanten. Daarbij staat niet de consument maar de mens centraal. En daar hoort natuurlijk een passende identiteit bij. Wij maakten onder andere een magazine met een duidelijk verhaal, frisse kleuren, moderne typografie en strakke vormgeving.

Heb je een vraag over Humanex of onze aanpak?

Bel 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer