Hogan Lovells

Hogan Lovells is een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Hogan Lovells behoort tot de grootste kantoren ter wereld.

Arbeidsmarktcampagne Hogan Lovells

Gedrevenheid stopt niet om 5 uur. Echt gedreven juristen en advocaten zijn ook gedreven in hun passie of hobby. Deze uiterst gedrevenheid vormt de pay-off “uiterst gedreven” en de basis voor de arbeidsmarktcampagne van Hogan Lovells.

De arbeidsmarktcampagne hebben we uitgewerkt in: advertenties, banners, posters, brochures, een beursstand en een wervingswebsite.

Referentie

Een bureau dat
heel goed bij ons past

Janneke van Rij

HR Manager

Hogan Lovells is een internationaal advocatenkantoor met gedreven juristen. Puntkomma is een bureau dat daarom heel goed bij ons past: strategisch, creatief, gedreven, zorgvuldig en korte lijnen. We zijn heel tevreden over de persoonlijke en prettige samenwerking die heeft geleid tot een aansprekende en effectieve aanpak van onze arbeidsmarktcommunicatie.

Neem contact met ons op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - communicatiebureau Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

info@puntkomma.nl

Of volg deze route