Menu

Hogan Lovells

Hogan Lovells is een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam en behoort tot de grootste kantoren ter wereld.

Arbeidsmarktcampagne

Hogan Lovells

Gedrevenheid stopt niet om 17.00 uur. Echt gedreven juristen en advocaten zijn ook gedreven buiten het werk, bijvoorbeeld tijdens het beoefenen van hun hobby of andere passie. Deze gedrevenheid vormt de basis voor de pay-off “uiterst gedreven” en de basis voor het communicatieconcept van de arbeidsmarktcampagne van Hogan Lovells. De arbeidsmarktcampagne hebben we uitgewerkt in: advertenties, banners, posters, brochures, e-mailmarketing, een beursstand en een wervingswebsite.

Heb je een vraag over Hogan Lovells of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Een bureau dat
heel goed bij ons past

Janneke van Rij

HR Manager

Hogan Lovells is een internationaal advocatenkantoor met gedreven juristen. Puntkomma is een bureau dat daarom heel goed bij ons past: strategisch, creatief, gedreven, zorgvuldig en korte lijnen. We zijn heel tevreden over de persoonlijke en prettige samenwerking die heeft geleid tot een aansprekende en effectieve aanpak van onze arbeidsmarktcommunicatie.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer