Menu

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend.

Website Hendriks

Bouw en Ontwikkeling

Voor dit innovatieve bouwbedrijf hebben we van begin tot eind een nieuwe website ontwikkeld: vanuit het programma van eisen hebben wij het functioneel ontwerp gemaakt door middel van wireframes. Daarna volgde het basis webdesign, de uitwerking van de schermvoorstellen en tot slot de technische realisatie in WordPress cms. Bekijk het resultaat met de vernieuwde look & feel op www.hendriksbouwenontwikkeling.nl.

Heb je een vraag over Hendriks Bouw en Ontwikkeling of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres


+31 (0)85 013 32 48

info@morrescompany.com

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer