Menu

Hello Housing

Hello Housing verhuurt woningen aan expats die kort of lang verblijven in Nederland. Met de focus op digital en hoge kwaliteit service biedt de verhuurorganisatie ‘An expat state of mind’.

Huisstijl en website

Hello Housing

We hebben de vraag gekregen om een huisstijl te ontwikkelen voor Hello Housing, een nieuwe verhuurorganisatie voor expats in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wij hebben hiervoor eerst de basis van de huisstijl neergezet, uitgewerkt in een logo en pay-off, visitekaartje en briefpapier. Daarna hebben we ook een doorvertaling gemaakt naar de website, inclusief webdesign, functioneel ontwerp, schermvoorstellen en de realisatie van de website in WordPress. Het resultaat is hier te bekijken.

Heb je een vraag over Hello Housing of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer