Menu

Health Valley

Health Valley is het grootste innovatienetwerk van Nederland voor zorgaanbieders, kennisinstellingen, bedrijven en startups.

Corporate communicatie Health Valley

 

Voor Health Valley, het grootste innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health, hebben we in lijn met de bestaande huisstijl en richtlijnen diverse communicatiemiddelen en uitingen ontwikkeld. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een beursstand, iconen, roll-up banners, folders en infographics. Deze infographics geven op een overzichtelijke en simpele wijze o.a. inzicht in de resultaten, partners en projecten van de organisatie. Dit heeft geholpen om complexe onderwerpen te verduidelijken en toegankelijker te maken voor de doelgroep.

Heb je een vraag over Health Valley of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer