Menu

Finalist

Finalist verbindt. Voor een optimale verbinding biedt de ICT-dienstverlener een breed pakket aan diensten en oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de zorg en het onderwijs.

Corporate identity

Finalist

De nieuwe corporate identity van Finalist is open, fris en dynamisch. Centraal in de nieuwe visuele identiteit staat de verbinding tussen mens en ICT, artsen en patiënten en tussen studenten en docenten. Daarnaast zijn de kleur oranje en de schuine I uit het logo onmisbare elementen geworden. De nieuwe corporate identity hebben we onder andere uitgewerkt in diverse huisstijldragers, een eigen iconenset, een corporate brochure, Office-sjablonen, advertenties, roll-up banners en een nieuw functioneel ontwerp en webdesign voor de nieuwe website.

Heb je een vraag over Finalist of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

De no-nonsensecultuur

spreekt ons aan

Kristel Hoonhoud

Marketing en Communicatie

Puntkomma heeft Finalist ondersteund bij het neerzetten van de nieuwe corporate identity. Er is een fijne en effectieve samenwerking ontstaan waar ieder zijn mening kon geven om tot het beste eindresultaat te komen. Er zijn on- en offline oplossingen bedacht ter ondersteuning van de positionering van Finalist. Deze oplossingen kwamen in de vorm van visitekaartjes, briefpapier en presentatie-templates tot aan roll-upbanners, kantooraankleding en het design van de website. De no-nonsensecultuur van Puntkomma en de prettige samenwerking die tot stand is gekomen spreekt ons aan. Bij Puntkomma kun je een vraag neerleggen en een resultaat terugkrijgen waar je trots op bent.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer