Menu

King Elise

Elise is de nieuwe innovatie van King, totaalleverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen in Nederland.

Concept en campagne

Elise

Voor King hebben we eerder de corporate identity een restyling gegeven. In het verlengde hiervan hebben we een concept ontwikkeld om Elise, het nieuwe totaalconcept van King, een gezicht te geven.

Het concept wordt geïntroduceerd op de Vakbeurs Facilitair. Voor de introductie hebben we verschillende middelen gemaakt, zoals: de website alles-geregeld.nl, e-mailings en mailings (save-the-date en uitnodiging) om bezoekers uit te nodigen voor de beurs, een online campagne met Google Search Ads, Google Display Ads en LinkedIn ads, een beursontwerp en een character animation.

Heb je een vraag over King, Elise of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer