Menu

DementieNet

DementieNet heeft als doel zorgprofessionals te verbinden. Dit doet DementieNet door zorg te organiseren in een lokaal netwerk rond patiënten.

Nieuwe website

DementieNet

Voor DementieNet, een verzameling van lokale netwerken van eerstelijns professionals, hebben we een nieuwe responsive website ontwikkeld. De nieuwe website is gebaseerd op het nieuwe logo/merkbeeld en heeft een fris, modern en onderscheidend karakter gekregen. Daarnaast hebben we ook een MailChimp-account opgezet voor het verzenden van digitale nieuwsbrieven en diverse andere communicatiemiddelen uitgewerkt, zoals: schrijfblokken, visitekaartjes, pennen, vlaggen, presentatiemappen en roll-up banners.

Heb je een vraag over DementieNet of onze aanpak?

Bel: 024 – 323 93 17 of neem voor meer informatie contact op via het algemeen contactformulier.

Referentie

Snel en laagdrempelig

te bereiken

Minke Nieuwboer

Junior onderzoeker en projectcoördinator

Puntkomma heeft voor een prachtig design en de technische realisatie van onze website gezorgd, waar we vaak positieve reacties op krijgen. Als er aanpassingen nodig zijn, kun je de medewerkers van Puntkomma snel en laagdrempelig bereiken voor hulp en advies.

Neem contact met ons op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Hier zijn we trots op - creative digital agency Puntkomma Nijmegen Dit zijn we - creative digital agency Puntkomma Nijmegen
Sluiten

Ons adres

Graafseweg 107
6512 BS Nijmegen

Postbus 13
6500 AA Nijmegen

024 - 323 93 17

hallo@puntkomma.nl

Of volg deze route

Puntkomma wordt Morres & Company!

Maar niet getreurd, want je kunt nog steeds op ons rekenen. Hetzelfde DNA, hetzelfde werk, dezelfde mensen & more! Morres & Company groeit als full-service bureau in Zuid-Oost Nederland verder naar de regio Nijmegen. Wij verhuizen niet naar een nieuw pand, maar verhuis je wel samen met ons mee naar onze nieuwe website? We zien je daar!
lees meer